Perchezițiile efectuate astăzi la prima oră de polițiști, jandarmi și procurori în mai multe județe, inclusiv Prahova, vizează un grup infracţional specializat în săvârşirea de fapte de evaziune fiscală. Aceștia foloseau angajați la negru din comune prahovene sărace pe șantiere din Capitală.

În această dimineaţă, poliţişti de investigare a criminalităţii economice din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahva, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, efectuează 59 de percheziţii domiciliare şi la sediul unor societăţi comerciale din municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Dâmboviţa. 

Detalii aici: PERCHEZIŢII MASIVE ÎN PRAHOVA. CINE SUNT VIZAŢI. PREJUDICIUL DEPĂŞEŞTE 6 MILIOANE DE LEI

Surse judiciare susțin că este vorba de o rețea care folosea muncitori din zone sărace ale Prahovei pe șantierele din București.

UPDATE Rețeaua de angajatori la negru a fost depistată după ce poliția rutieră a depistat în trafic mai multe mașini pline cu muncitori, majoritatea din satul Dițești.

VIDE Mai mult persoane au fost aduse la audieri

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Ploi și furtuni, până sâmbătă

Este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea, pentru toată ţara. De joi și până sâmbătă va ploua torenţial şi se vor produce furtuni, în special în regiunile din sud, centru şi est....