Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Până acum, patru prahoveni au fost declarați morți după ce au fost infestați cu virusul AH1N1, boală cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină. În realitate, numărul deceselor cauzate de virusul gripal ar putea fi mult mai mare. Probabil, pentru a nu induce panică în rândul populației, autoritățile sanitare refuză să informeze cetățenii asupra riscurilor la care se expun în această perioadă.

 

După dezvăluirile din observatorulph.ro, conducerea spitalului județean a recunoscut că patru pacienți au murit după ce au fost infestați cu virusul gripal. Mai mult, s-a luat decizia externării bolnavilor care nu prezentau pericol iminent, fiind efectuate numai operații vitale (detalii AICI).

Mama unei paciente care a murit la județean de gripă porcină a declarat, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, că aceasta a contactat virusul care s-a dovedit fatal chiar în spital.
Citește mai mult aici: MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE: MAMA S-A ÎMBOLNĂVIT DE GRIPĂ PORCINĂ ÎN JUDEŢEAN! A MURIT CU ZILE!

 

Reporterii observatorulph.ro au contactat mai mulți medici, care, sub protecția anonimatului, au declarat că situația este foarte gravă.

"Numărul pacienților care prezintă simptome ale gripei sezoniere este foarte mare și putem vorbi de focare în zona Ploiești și Florești. Dacă aceștia nu sunt diagnosticați corect și sunt tratați cu antibiotice, riscul decesului este foarte mare. Personal, am recomandat pacienților mei să-și facă vaccinul antigripal, care se găsește la liber în farmacii, iar prețul nu este unul mare, aproximativ 30 de lei o doză, și să evite colectivitățile pe cât posibil. Nu este de joacă. Gripa este contagioasă și, pe fondul unui organism slăbit, poate provoca decesul pacientului" spune unul dintre medicii care se tem să vorbească altfel decât sub protecția anonimatului.

Ca și colegii săi, se teme ca DSP sau conducerea spitalului să nu ia măsuri împotriva sa pentru că ar fi panicat populația.

Dovada aici: MORŢII DE LA PRAHOVA DIN CAUZA GRIPEI NU SUNT PE LISTA MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII

Rămâi pe observatorulph.ro pentru a afla cum te poți proteja împotriva virusului care declanșează gripa porcină!

 

Economic
  • Duminică, 23 Iulie 2017
  • De Andra Vlad

Starbucks va deschide o nouă cafenea în Ploiești

La câteva luni de la deschiderea primei cafenele din Ploiești, în incinta mall-ului Afi Palace, Starbucks își extinde rețeaua. În scurt timp, cunoscutul lanț de cafenele va avea o a doua unitate în...