Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Anchetatorii încearcă în aceste zile să depisteze ce anume a provocat accidentul de vinerea trecută, petrecut pe centura Ploieștiului, soldat cu moartea a cinci persoane și rănirea altor 28.

 

Citește și IPOTEZĂ ŞOC ÎN CAZUL TERIBILULUI ACCIDENT DE PE CENTURA PLOIEŞTIULUI. CE A PĂŢIT ŞOFERUL ÎNAINTE DE IMPACT

Din informațiile culese până acum de anchetatori rezultă faptul că în autobuzul care a intrat într-o basculantă cu nisip nu erau mai mulți călători decât numărul de scaune, rămânând neocupate cinci locuri. 

 

În schimb, patronului firmei de transport ar putea fi amendat pentru că nu a anunțat Consiliul Județean Prahova că pe traseul Mănești-Ploiești, mijlocul de transport cu care a câștigat licitația în 2014 a fost înlocuit de autobuzul morții. 

Conducerea CJ Prahova a promis că va înteți controalele pe traseele județene de transport persoane pentru a verifica dacă firmele își respectă obligațiile din caietul de sarcini asumat la câștigarea licitației de acum doi ani. 

 

 

Exclusiv
  • Marți, 25 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cununie dacică la Ploieşti - galerie foto

Doi tineri din Ploieşti au hotărât să aibă o cununie civilă mai puţin convenţională. Şi... au reuşit. O pată de culoare într-o lume a evenimentelor de acest gen, în care prea puţini ies în evidenţă, chiar...