În această dimineață, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au descins la sediul postului de poliție din comuna Filipeștii de Pădure.

Surse judiciare susțin că sunt vizați patru angajați ai postului de poliție din Filipești și unul al Poliției Băicoi, într-un dosar care vizează fapte de corupție.

Printre acuzațiile aduse de procurori se numără trafic de influență și instigare la trafic de influență, luare de mită și abuz în serviciu.

Cei cinci polițiști vor fi aduși pentru audieri la sediul din Ploiești al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.
UPDATE
Potrivit Agerpres, infracțiunile au legătură cu atribuțiile respectivilor agenți pe linie de poliție rutieră, iar faptele au fost comise în cursul anului 2015.
Vezi aici cum arată polițiștii audiați astăzi de procurori.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...

Eveniment
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șofer beat depistat pe DN1 B

Joi un echipaj de poliție din Mizil a depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Vadu Săpat, care circula pe DN 1B, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o...