Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Șoferii care ocupă ilegal locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități vor fi avertizați de reprezentanții mall-ului Afi Palace Ploiești, care au luat și alte măsuri pentru protejarea celor aflați în suferință.

 

Este cazul și unui șofer, care și-a parcat mașina cu numere de Teleorman, ca un cocalar (FOTO AICI)

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Afi Palace Ploiești susțin că șoferii care parchează ilegal vor fi reclamați instituțiile abilitate (n.r. poliție). În plus, de săptămâna viitoare, mall-ul va pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități cărucioare cu rotile pentru a se deplasa în incinta complexului comercial.

 

Potrivit prevederilor Legii nr. 448/2006, actualizată, „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

 

 

Auto-moto
  • Miercuri, 26 Iulie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Ne-am prins! Eşti prea bun pentru noi...

De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dacă omul nu poate mai mult de atât, de ce să ne străduim să-i explicăm că ceea ce a făcut el este o parcare de primată deprimată. La el acolo, într-un judeţ...

Auto-moto
  • Luni, 24 Iulie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Blonda cu X5 parchează să n-o atingi

Nu vrem să jignim pe cineva. În primul rând nu-i frumos, în al doilea rând, blonda care a parcat acest x5, poate chiar are vreo dizabilitate. Încercăm însă să ne lămurim. Este drept că nu are o...