Șoferii care ocupă ilegal locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități vor fi avertizați de reprezentanții mall-ului Afi Palace Ploiești, care au luat și alte măsuri pentru protejarea celor aflați în suferință.

Este cazul și unui șofer, care și-a parcat mașina cu numere de Teleorman, ca un cocalar (FOTO AICI)

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Afi Palace Ploiești susțin că șoferii care parchează ilegal vor fi reclamați instituțiile abilitate (n.r. poliție). În plus, de săptămâna viitoare, mall-ul va pune la dispoziția persoanelor cu dizabilități cărucioare cu rotile pentru a se deplasa în incinta complexului comercial.

Potrivit prevederilor Legii nr. 448/2006, actualizată, „parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 200 la 1.000 de lei și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv”.

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Zona pietonală este pentru... maşini

Cum însufleţeşti un Logan? Simplu: îl parchezi în zona pietonală şi te uiţi la el, aşteptând să devină pieton. Adică... să prindă viaţă. Ne putem imagina că un scamator a încercat un număr de...