În seara zilei de 27 decembrie 2015, Camelia Elena Constantin, o tânără de 19 ani a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe pasarela peste DN 1, de la Nistorești. Fata se află acum în stare gravă la un spitalul Bagdasar Arseni din București, iar mama face un apel la cititorii observatorulph.ro pentru a o ajuta să-și salveze fiica. 

Observatorulphro a publicat informația primară AICI. Astăzi revenim cu un apel umanitar.  

Camelia nu mai este intibuată, însă din cauza fracturilor multiple la coloană nu-și mai simte picioarele. "Medicii mi-au spus că abia peste trei săptămâni o vor putea opera, până acum făcând eforturi să o stabilizeze. Fac un apel la cititorii dvs. să mă ajute cum pot pentru a-i oferi fetiței mele șansa de a-și trăi viața cât mai aproape de normalitate" spune mama fetei. Aceasta a crescut-o singură pe Cami, acasă așteptând-o alte două fetițe de 5, respectiv 7 ani.

După ce și-a revenit din comă, Camelia a povestit mamei sale că a vrut să-și pună capăt zilelor pentru că a părăsit-o prietenul. Acum, fata regretă gestul, însă gândul că ar putea să-și petreacă restul vieții imobilizată la pat o înspăimântă.

Cei care vor să dea o mână de ajutor o pot contacta pe mama Cameliei la numărul de telefon 0723.026.273

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Razie pe DN1. Peste 150 de șoferi amendați

Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în special pentru identificarea și sancționarea...