Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Polițiștii prahoveni au reușit să identifice și să rețină un violator în serie care acționa în comuna Lipănești. Victimele erau femei vârstnice, care locuiau singure. 

 

 

Acum trei zile, observatorulph.ro a publicat articolul VIOLATORUL UNEI BĂTRÂNE DIN LIPĂNEŞTI A FOST PRINS. ARE 23 DE ANI, iar astăzi vă prezentăm ce metode au folosit anchetatorii pentru a-l identifica pe tânărul respectiv. 

 

Acesta are 23 de ani, este cioban și locuiește în Lipănești. În seara violului, 11 octombrie, acesta a băut la o cârciumă din comună împreună cu doi prieteni de pahar, însă pe la ora 22:00 a plecat singur spre casă. S-a oprit din drum și a intrat peste o femeie de 90 de ani din aceiaşi localitate, pe care a violat-o. Femeia a povestit că agresorul a orbit-o cu lumina lanternei, a bătut-o şi a supus-o la perversiuni.

Ulterior și alte femei vârstnice au reclamat că au fost victimele unor tentative de viol, una dintre bătrâne reușind să-l sperie acționând o alarmă improvizată (sonerie exterioară). Pentru că acționa la miezul nopții, nicio victimă nu a putut oferi semnalmente care să-l identifice pe agresor.

Polițiștii au întocmit un cerc de suspecți, în care l-au inclus și pe tânărul respectiv, însă la audieri nu a dat niciun semn că ar fi autorul violului. El le-a spus polițiștilor că are prietenă și că nici nu concepe să facă așa ceva. Abia după ce au ieșit rezultatele testului ADN, anchetatorii l-au putut indetifica. Ulterior, acesta și-a recunoscut vina și a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.