După eliminarea transportului gratuit, la sediul TCE Ploiești din strada Găgeni s-au format cozi uriașe pentru eliberarea legitimațiilor de călătorie în baza cărora se pot face abonamente.

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției fotografia alăturată cu următorul mesaj: "Cozi foarte mari la TCE Ploiești pe str Gageni . Sunt sute de oameni care așteaptă sa facă legitimații de călătorie si doar doua case deschise . Pe banii noștri suntem umiliți . Am stat 2 ore si 45 de minute ca sa fac o legitimație de transport. De ce? Ce a facut Dnul director știind ca va fi un aflux mare de oameni care sa-si reînnoiasca legitimatiile sau alții sa își facă legitimații? Nimic! Am ieșit ca o sardina dintr-o cutie si abia mai puteam sa merg .Rusine TCE, rușine Primăria Ploiesti pentru o noua umilinta la început de an".
Contactat de observatorulph.ro, directorul TCE Ploiești, Cristian Iancovici, a declarat că vechile legitimații rămân valabile: "Am avut un număr mare de călători care au dorit să-și facă legitimații astăzi, dar studiem posibilitatea eliberării abonamentelor fără aceste documente".

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Luni, 29 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Spitalul de Pediatrie Ploiești se extinde

Noul corp de clădire urmează să fie realizat lângă unitatea medicala și va fi dotat cu aparatura ultra modernă. Realizarea extinderii unității medicale este posibilă ca urmare a unei donații...