Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

victime-stare-loloiasca.jpg

Accidentul rutier s-a produs pe DN1, la intrare în Loloiască dinspre Mizil, după ce un tir a lovit două autoturisme aflate în mers.

 

Șoferul tirului, un tânăr de 30 de ani, a susținut că a încercat să evite coliziune cu un microbuz care a ieșit de pe un drum lateral, moment în care a intrat în cele două autoturisme care se deplasau pe DN1B. Circulația în zonă a fost întreruptă total și, ulterior, deviată pe DJ102 C - Albești Paleologu - Urlați. - DJ102K - Ceptura, DJ102 N - Ceptura - intersecție cu DN1B. 

Șapte persoane au ajuns la spital. Una dintre ele, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a ajuns în stop cardio-respirator și a decedat după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita.

 

Alte două persoane, o femeie și un bărbat, sunt în continuare la Terapie Intensivă, din cauza politraumatismelor suferite, dar, spun medicii, starea lor s-a îmbunătățit, fiind conștienți. Bărbatul va fi supus unei intervenții chirurgicale, având o fractură la braț.

Alte patru persoane au fost internate luni seară la Neurochirurgie. Dintre acestea două persoane au plecat acasă. Reamintim faptul că în total, în accidentul de la Loloiasca, au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea refuzând transportul la spital.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...