Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

inselaciune-electrica-plooiesti-cum.jpg

Inventivitatea infractorilor din Ploiești nu cunoaște limite. O femeie de 80 de ani din domiciliată pe strada Frăsinet a rămas miercuri fără 265 de lei după ce a crezut o poveste inventată de o așa zisă angajată Electrica. 

 

În după amiază zilei de miercuri o tânără i-a bătut femeii la ușă și s-a recomandat ca fiind reprezentată societății de distribuție a energiei electrice. Tânăra i-a promis femeii în vârstă de 80 de ani că în schimbul contravalorii sumei de 265 de lei va fi scutită de plata abonamentului la Electrica în următoarele luni și că va beneficia în viitor și de reduceri substanțiale. 

Fără să stea pe gânduri, victima i-a înmânat banii, iar tânăra s-a făcut nevăzută. După prima lovitură, autoarea infracțiunii de înșelăciune s-a prezentat la o altă ușă de la scara vecină și și-a încercat din nou norocul. A reușit prin aceiași metodă și promisiuni să convingă o altă femeie în vârstă să-i dea bani contra ”beneficiilor” oferite. Din fericire nu și-a putut duce planul la capăt pentru că femeia nu dispunea de întreaga sumă de bani solicitată.

 

Femeia s-a hotărât să-și sune fiica pentru a împrumuta restul de bani și să-i spună ce noroc s-a abătut asupra ei, moment în care ”angajata Electrica” s-a făcut nevăzută. 

Poliția a intrat pe fir și a demarat cercetări în vederea depistării făptașei.