Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident-gherghita-spitalul-judetean-ploiesti-victime.jpg

Accidentul s-a produs pe DJ 100B, la Gherghița, în jurul orei 21.00, după ce o cisternă a intrat într-o căruță. Șase persoane, printre care și trei copii, au ajuns la spital.

Victimele accidentului sunt trei adulți și trei copii. Una dintre persoane, o femeie în vârstă de 54 de ani, care prezenta un traumatism la gambă, a refuzat transportul la spital. Cei trei copii, în vârstă de 12 ani, 14 ani și 16 ani, care prezentau diverse traumatisme, au fost transportași la Spitalul de Pediatrie din Ploiești.

Alte două victime, un bărbat în vârstă de 40 de ani și un altul de 38 de ani, au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost diagnosticat cu traumatism hemitorace, traumatism lombar și traumatism la genunchi, iar bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și traumatism la coloana cervicală.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

 

 

Eveniment
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident feroviar ieri noapte la Breaza

Accidentul feroviar a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.20, la Breaza. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost accidentat de un tren. Potrivit primelor informații, o...