Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

razie-rutiera-phphp.jpg

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză și a bicicliștilor care nu respectă normele rutiere.

 

Au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale (57 pentru depășirea vitezei legale, 4 pentru abateri bicicliști etc.), în valoare totală de 39.705 lei. Au fost reținute opt permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

Străzile din Ploiești unde stau la pândă polițiștii cu radarul

 

Între orele 10 și18, polițiștii au acţionat pe D.N. 1D, în localitatea Ciorani, prilej cu care au controlat 42 de autovehicule și au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale (21 pentru viteză excesivă), în valoare totală de 18.125 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute patru premise de conducere.

A fost depistat un bărbat care conducea pe DN1 în localitatea Românești, un autovehicul cu viteza de 127 km/h ( + 57 km/h ).

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...