Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

somn-paza.jpg

La nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost organizată o acțiune pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, verificarea respectării legislației de către prestatorii de servicii de pază şi protecţie, precum şi pentru verificarea agenților de securitate din cadrul societăţilor specializate de pază care asigură paza obiectivelor.

 


Astfel, au fost controlate 45 de obiective și 74 de agenți de securitate, precum și 6 sisteme TVCI, iar pentru abaterile constatate s-au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.400 lei.

În urma controlului efectuat la doua obiective, doi agenți de securitate au fost găsiți dormind în cabinele posturilor de pază. Aceștia au fost sancționați contravențional.

 

Un agent de securitate a fost găsit executând serviciul în mod neregulamentar, fapt pentru care a fost sancționat contravențional.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...