radar-pistol-foto-Facebook-IGPR.jpg

Printre puținele sectoare de drum din Prahova unde șoferii pot călca mai tare pedala de accelerație se numără tronsonul Ploiești-Câmpina-Bănești, unde îi așteaptă însă polițiștii de la rutieră. Așa se explică cum ieri, în numai câteva ore, au rămas fără permis numeroși conducători auto.

Exemple:

Pe DN 1, în afara localității Bănești, a fost depistată o femeie care rula cu viteza de de 155 km/h(+80)
În aceeași zona a fost depistat un bărbat care se deplasa cu viteza de de 158 km/h(+58), iar alți doi cu viteza de 152 km/h(+52)
Pe DN 1, în afara localității Baicoi, doi șoferi au fost înregistrați cu aparatul radar circulând cu viteza de de 152 km/h(+52), respectiv 154 km/h(+54), iar un altul cu viteza de de 168 km/h(+68).

Zeci de șoferi amendați pentru centură și viteză. Recordul zilei 129 km/h în localitate

Potrivit unui raport al IJP Prahova, pentru abaterile constatate au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.770 lei (48 pentru viteză, 5 pentru neutilizarea centurilor, 17 pentru pietoni etc.)

Te poate amenda în trafic Poliţia Locală Rutieră? O întrebare chinuitoare pentru mulţi şoferi

Radarele sunt amplasate de obicei la ieșire din Bănești, pentru șoferii care merg pe sensul Braov-Ploiești, dar și pe pasarela pentru pietoni de la paralela 45 sau la intersecția DN 1 cu DJ spre Florești.

 

 

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Marți, 30 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Trafic îngreunat pe DN1 şi DN1A

Traficul rutier se va desfaşura cu dificultate astăzi pe două dintre cele mai importante şosele din Prahova. Poliţia rutieră îi atenţionează pe soferii care se vor deplasa pe DN1 şi DN1A că, pe...