incendiu-auto-ploiesti.jpg

Un autoturism a luat foc joi după-amiază pe Șoseaua Nordului din Ploiești. Incidentul a fost semnalat de o persoană care a sunat la 112.

Potrivit primelor informații, la fața locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Poliției, dar și o ambulanță de la SAJ Prahova.

Incendiul s-a produs la intersecția Șoseaua Nordului cu strada Găgeni. Din fericire, nu au existat victime. Pompierii militari, după stingerea focului, au stabilit și cauza care a condus la izbucnirea incendiului. Se pare că focul a izbucnit la compartimentul motor, ca urmare a unui scurtcircuit. (foto ARHIVA).

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la o gospodărie din Florești

În această după-amiază a izbucnit un incendiu la o gospodărie din comuna prahoveană Florești. A ars o suprafață de 60 de mp de acoperiș la o anexă, la fața locului ajungând două echipaje cu 12...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...