romania-tara-armelor-albe-le-gasesti-la-tot-pasul-la-preturi-de-nimic-141709.jpg

Polițiștii din Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat ieri șase percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de proxenetism. Opt persoane au fost aduse la audieri.

Comunicatul IPJ Prahova

La data de  11 aprilie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat 6 percheziţii domiciliare, în municipiul Ploieşti şi în localitatea Vălenii de Munte, judeţul Prahova, la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada iunie 2016 – aprilie 2017, persoanele în cauză ar fi comis acte de proxenetism în Franța.

Descinderi în Ploiești într-un dosar de proxenetism

În urma perchezitiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor diverse sume de bani, telefoane, cartele telefonice, laptopuri, un pistol cu aer comprimat, macete, săbii și cuțite.

8 persoanele depistate au fost  conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La activitate au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab”.

 

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...