urmarire-politie-baicoi.jpg

În seara zilei de 8 aprilie, polițiști din Băicoi, în timp ce acționau în localitate, pentru combaterea vitezei nelegale, au oprit pentru verificări conducătorul unui vehicul care a fost depistat conducând cu viteză peste limita admisă.

Se pare că șoferul inițial a oprit, dar imediat a demarat în trombă, încercând să scape de polițiști, care au pornit în urmărirea acestuia. Cei doi ocupanți (șoferul și prietena lui) au abandonat autoturismul și au încercat să fugă, însă au fost depistați și conduși la audieri.

În urma verificărilor, s-a stabilit că șoferul, domiciliat în Plopeni, are suspendat dreptul de a conduce, fiind cercetat de polițiștii din Vălenii de Munte pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, și polițiștii din Băicoi au deschis dosar penal, pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

Tot polițiștii din Băicoi au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului după ce, duminică, au depistat un bărbat din Bănești, în vârstă de 56 de ani, care conducea autoturismul personal deși etilotestul a indicat în dreptul acestuia a concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Alegeri parţiale în Prahova

Aproximativ 30.000 de prahoveni aștepati pe 11 iunie la vot să-şi aleagă primarul. Alegerile parţiale, pentru desemnarea primarilor, vor avea loc pe 11 iunie. Atenţie, însa! Campania electorală va...

Eveniment
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Andra Ilie

Incendiu la o croitorie din Băicoi

Azi noapte a izbucnit un incendiu la o croitorie din orașul Băicoi. Este vorba de un spațiu de aproximativ 150 mp, destinat unei săli de mese și birourilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă a...