Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ambulanta tanar

Duminică seara în jurul orei 19.30 un tânăr în vârstă de 20 de ani, plin de sânge, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței Prahova din zona centrală a Ploieștiului. Deși inițial a circulat informația potrivit căreia acesta a fost victima unei înjunghieri deoarece prezenta o plagă frontală, s-a stabilit că adolescentul fusese agresat. 

 

Tânăr de 20 de ani rănit în centrul Ploieștiului

Potrivit surselor observatorulph.ro tânărul a fost agresat în urma unui conflict verbal pe care l-ar fi avut cu o tânără pe Bulevardul Republicii, în zona rondului 2. În urma discuției pe care ar fi avut-o cu fata, acesta s-ar fi urcat într-un autobuz care mergea spre centrul Ploieștiului și a coborât în zona galeriilor comerciale. 

 

Aici însă a fost așteptat de tatăl fetei care era însoțit de încă un bărbat și care i-ar fi aplicat adolescentului în vârstă de 20 de ani mai multe lovituri în zona feței. Toate persoanele implicate în scandal sunt domiciliate în Ploiești, în Bariera București. 

Tânărul a fost transportat de un echipaj al SAJ Prahova la Județean unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. 

În cauză Poliția a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Totodată cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații.