Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ambulanta-tentativa-sinucidere.jpg

Mai multe persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean Ploiești ca urmare a unor accidente rutiere.

Unul dintre accidentele care au avut sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, s-a produs la Bărcănești. Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu politraumatism și în comă.

Un al doilea accident a avut loc la Făget. Victima accidentului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a ajuns la Județean, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral minor, precum și cu traumatism coloană cervicală și traumatism abdominal.

 

Un alt accident s-a produs la intersecția dintre Domnișori și Cioceanu. Din fericire însă nimeni nu a mers la spital.

Citește și: Accident în intersecția Cioceanu din Ploiești

O a treia victimă din accidente rutiere a ajuns duminică la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc la Crivina, în jurul orei 16.50, . Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost diagnosticat cu mai multe plăgi, la nivelul capului și a piciorului drept.

 

Citește și: Trei accidente duminică în Prahova. Trei persoane rănite

Tot la spital au ajuns trei minori, tot ca urmare a unor accidente rutiere care au avujt loc duminică. Este vorba de un băiat în vârstă de 8 ani, victimă a unui accident produs în Țânțâreni, în jurul orei 17.25. Băiatul prezenta mai multe plăgi la nivelul membrelor inferioare. Un alt băiat, de 14 ani, a fost victimă a unui accident rutier care a avut loc la Dumbrava, în jurul orei 17.00. Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie cu mai multe excoriații la picioare. În fine, tot la spital a ajuns un băiat în vârstă de 16 ani, care prezenta un traumatism abdominal, în urma unui accident care a avut loc la Ologeni, în jurul orei 17.41.