Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alimentezi fara sa platesti

În urma unei acțiuni rutiere organizate de polițiștii prahoveni pentru prevenirea şi combaterea comerțului ilegal, a tulburării ordinii publice şi pentru siguranța traficului rutier, pe raza comunelor Bucov, Blejoi și Păulești, a fost depistat un șofer care în urmă cu o săptămână a plecat dintr-o benzinărie Petrom fără să plătească. 

 

Bărbatul care este domiciliat în Bucov a fost depistat pe DN1 B. Miercuri, 8 martie, în jurul orei 23.00 acesta și-a alimentat mașina cu carburant în valoare de 100, 18 lei de la o stație Petrom de pe raza localității Blejoi și a plecat fără să achite. 

Când a fost luat la întrebări de oamenii legii bărbatul a declarat că a uitat să plătească alimentarea și că nu intenționa să păcălească angajații benzinăriei. Mai multe decât atât, acesta s-ar fi angajat ca în cel mai scurt timp să meargă la benzinăria pe care a păgubit-o și să achite contravaloarea carburantului. 

 

Polițiștii nu s-au lăsat înduplecați, iar bărbatul a fost condus la audieri, fiind înștiințat că fapta sa face obiectul unei cercetări penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.