Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

jandarmi autouzDoi tineri care au agresat fizic și sexual o fată de pe traseul 30 din Ploiești au fost prinși marți de jandarmi. Este vorba de doi ploieșteni în vârstă de 14 respectiv 20 de ani. 

 

UPDATE: Tânărul de 14 ani a fost audiat la secția 4 în prezența mamei sale care la final a fost sancționată contravențional la legea 61/1991 art. 2, punctul 33. Astăzi urmează să se stabilească întreaga întreaga situație de fapt. 

Elevi agresați și umiliți pe traseul 30

 

Cei doi agresori s-au urcat în autobuz de la Coreco Sud, iar în momentul în care autobuzul a ajuns în zona stației XXL de pe Șoseaua Nordului au împiedicat o adolescentă să coboare, au pipăit-o și au agresat-o. Fata a reușit să se dea jos la stația următoare și a alertat jandarmii. 

Aceștia pe baza pe semnalmentelor au reușit identificarea agresorului în vârstă de 14 ani care și-a recunoscut fapta și a declarat oamenilor legii că acționat alături de un prieten în vârstă de 20 de ani. Și acesta a fost depistat de autorități și predat polițiștilor de la secția 4 care în baza cercetărilor vor dispune măsuri împotriva celor două persoane. 

UPDATE Comunicatul Jandarmeriei

Marți, 14 martie 2017, ora 2030, o patrulă de jandarmerie din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Prahova, ce acționa în urma unei sesizări, potrivit căreia, în mijloacele de transport în comun, se produc fapte antisociale, a descoperit un tanar ce corepundea semnalmentelor puse la dispoziție.

Persoana în cauza, A.T. de 14 ani, domiciliat în municipiul Ploiești, județul Prahova, a fost intrebat cu privire la faptele din data de 13 martie 2017 și a recunoscut faptul că se afla cu F.B. de 20 de ani, domiciliat tot în Ploiești, județul Prahova în autobuzul de pe traseul 30, când, cel din urmă, în dreptul stației XXL a împiedicat o fată să coboare din autobuz, în același timp agresand-o fizic.

Cei în cauză au fost predați polițiștilor din cadrul Secției IV Poliție Sud, în vedereacontinuării cercetărilor.