Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

trasee periculoase tce

Sute de ploieșteni sunt agresați și furați pe mijloacele de transport în comun din municipiu. Cu toate astea, autoritățile locale nu au identificat o soluție concretă în vederea stopării fenomenului și tragerea la răspundere a făptașilor. 

 

Elevi agresați și umiliți pe traseul 30

Cel mai des ajung în situația de a fi loviți, scuipați amenințați și umiliți sunt elevii care învață la școlile din Ploiești și cu toate că nu sunt singuri în autobuz, ceilalți călători preferă să nu intervină în momentele respective. 

 

Nicolae Alexandri, directorul TCE Ploiești a declarat pentru observatorulph.ro că este la curent cu acest tip de comportament și că urmează să găsească soluții alături de IJP Prahova și de Inspectoratul Județean de Jandarmi. Acesta a mai declarat că incidența agresiunilor săvârșite în mijloacele de transport în comun din Ploiești este mai mare când vine vorba de autobuzele care efectuează curse în cartierele cu o infracționalitate ridicată.

Mai mult decât atât, acesta susține că șoferii autobuzelor nu pot interveni și că singurii care pot face acest lucru sunt controlorii de bilete care merg însoțiți de polițiști locali. 

Directorul TCE Ploiești a mai declarat că a solicitat Poliției Locale o prezență permanentă a agenților pe mijloacele de transport numai că acest lucru nu este posibil din cauza numărului mic al polițiștilor locali.

Printre cele mai periculoase trasee TCE din Ploiești putem aminti:

traseul 2 (Gara de Vest-Gara de Sud)

 

traseul 7 (Dorobanțul-Rudului), 

traseul 1D (Astra-Metro)

traseul 5 (Spitalul Județean-Mihai Bravu),

traseul 30 (Bloc Republicii-Hipodrom),

traseul 40 (Hale-Bereasca),

traseul 402 (Lămâița-Afi Palace),

traseul 401 (Afi Palace-Hipodrom),

traseul 202 ( Pod Înalt-Gara de Sud),

traseul 102 (Gara de Vest-Spitalul Județean),

traseul 101 (Gara de Sud-Spitalul Județean).

foto caracter ilustrativ