Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

mancatori seminte pusi sa faca curat3

Ploieștenii certați cu bunul simț, care mănâncă semințe și scuipă cojile în parcurile din Ploiești au fost amendați de Poliția Locală.

 

Polițiștii au acționat recent în zona parcului Olimpia de la Sala Sporturilor, și pe lângă amenzi, tinerii care au făcut mizerie pe spațiul public au fost puși să curețe zonă. 

”În cazul persoanelor care consumă semințe și aruncă pe domeniul public resturile acestora sunt aplicate prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 228/2006 privind aprobarea Regulamentului de Gospodărire a Municipiului, cuantumul sancțiunii fiind cuprins între 100 și 1000 de lei.

 

De asemenea în astfel de situații polițiștii locali procedează și la aplicarea sancțiunii complementare de aducerea a terenului la starea inițială conform Ordonanței Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, cu modificările și completările ulterioare. 

Dată fiind apropierea sezonului cald, polițiștii locali vor intensifica acțiunile de verificare a respectării normelor de menținere a curățeniei pe domeniul public, în vederea asigurării unui climat civilizat de ordine și liniște publică.” se arată într-un răspuns transmis de Poliția Locală redacției noastre. 

mancatori seminte pusi sa faca curat3

mancatori seminte pusi sa faca curat3

mancatori seminte pusi sa faca curat3

 

Administrație
  • Miercuri, 16 August 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Circ pe domeniul public

Ploieşti este oraşul în care fiecare pare să facă ce vrea. Aruncăm gunoaiele pe unde apucăm, ne rezervăm locuri de parcare după bunul plac, parcăm oricum pe unde apucăm şi... vopsim domeniul public, ca să...