Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

gageni7

Luni în jurul orei 11.20, un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în Ploiești la intersecția străzilor Găgeni și Radu de la Afumați. În evenimentul rutier a fost implicată o ambulanță SMURD și un autoturism.

 

Accidentul se pare că s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, ambulanța SMURD care se deplasa spre Spitalul Județean având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda, la volanul căruia se afla o femeie. 

În autospeciala ISU Prahova se afla un pacient care era transportat la spitalul județean. 

 

Potrivit surselor noastre, la volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de aproximativ, 60 de ani, soția fostului comandant IJP Prahova, Damian Miclea. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești în stare gravă, fiind diagnosticată cu traumatism cranio cerebral grav, rănita fiind în comă, intubată, la terapie intensivă. S-a luat în discuție transportul acesteia la un spital din București, însă starea gravă a victimei nu permite acest lucru. 

Damian Miclea s-a aflat la comanda IJP Prahova în perioada 1990-1997 și 2001-2003. Vezi mai jos imagini de la fața locului, trimise de Nicolae Hogas, un cititor al ziarului nostru: 

gageni7

gageni7

gageni7

gageni7

gageni7

gageni7

gageni7