pediatrie ploiesti

Aglomerație miercuri seara la Spitalul de Pediatrie Ploiești,unde peste 60 de copii așteaptă să fie consultați. Părinții susțin că așteaptă încă de la ora 13.00 ca cineva să-i ia în seamă.

UPDATE:  Soluția provizorie găsită a fost ca medicul pediatru de pe secție să coboare pentru a soluționa mai repede cazurile. ”De ce nu s-a găsit soluția asta înainte de a veni dumneavoastră aici? Trebuie să vină primarul să fim preluați mai repede? Când se vrea se poate” s-au plâns oamenii edilului.

Știre inițială

Pe lângă faptul că Spitalul de Pediatrie Ploiești se află într-o criză de medici de specialitate, aglomerația de astăzi este cauzată și de faptul că mai multe cabinete ale medicilor de familie sunt închise, pe perioada mini-vacanței de 1 Decembrie.

Medicii de la Pediatrie susțin ca Spitalul de Pediatrie este singura unitate medicală unde pot fi aduși copiii din Prahova, pentru ca secția de pediatrie de la Câmpina este în renovare, iar cabinetele de familie sunt închise.

În ciuda faptului ca spitalul a scos la concurs posturi de medici pediatri, nimeni nu a venit să se angajeze. La ora actuală (20.30) este un singur medic pediatru de gardă. 

Părinții care au venit în această seară cu copiii la spital au reclamat situația inclusiv primarului Adrian Dobre, care s-a deplasat la unitatea medicală și încearcă să găsească rezolvări pentru problema apărută. 

ped

pediatrie ploiesti2

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...