autobuz plin

Două autovehicule care transportau persoane au fost oprite de poliţiştii prahoveni. Conducătorii auto au fost sancţionaţi pentru abaterile prevăzute de legislaţia destinată transportului public de persoane.

Polițiștii rutieri au controlat microbuze în trafic, urmărind dacă sunt respectate, de către conducătorii auto, legislaţia destinată transportului public de persoane.

Pe DJ 102 C, în oraşul Urlaţi, a fost depistat un autobuz, aparţinând al unei firme de transport, care efectua cursă regulată pe traseul Ploieşti – Lapoş, în care erau transportate mai multe persoane decât numărul de locuri prevăzut. Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 9.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 69/2012.

Pe acelaşi drum judeţean, poliţiştii au oprit în trafic un alt microbuz, în care erau transportaţi 30 de copii. Autovehiculul nu deţinea niciun document pentru tipul de transport efectuat. Conducătorul auto a fost sancţionat cu 9.000 de lei, fiindu-i suspendat şi dreptul de utilizarea al autovehiculului. Microbuzul a fost imobilizat.
sursa: IJP Prahova

 

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28 - UPDATE

Update - Persoana dispărută a fost găsită teafără, în aval de localitatea Partizani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu deficienţe de auz. Acesta plecase să caute un loc mai bun...