perchezitii mare

În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalităţii economice efectuează 2 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală și producerea şi deținerea de alcool, în afara unui antrepozit fiscal autorizat.  

La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Prahova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Prahova, efectuează 2 percheziţii la locuințele din Posești, ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală și producerea şi comercializarea de alcool în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada septembrie-noiembrie 2016, persoanele în cauză ar fi produs băuturi spirtoase fără a fi autorizate conform legii și ar deține cantități de astfel de băuturi peste limita admisă de codul fiscal.

2  mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare.
sursa: IJP Prahova

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...