furt parfum supermarket

Un tânăr de 21 de ani din Ploiești a ajuns în arestul poliției după ce a sustras trei parfumuri din supermarketul Kaufland Vest din Ploiești.

Totul s-ar fi întâmplat miercuri când un agent de pază din cadrul supermarketului a sesizat polițiștii secției 2 după ce a identificat un tânăr care a trecut de casele de marcat având asupra sa trei parfumuri pe care nu le-a plătit. 

În urma administrării probatoriului acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă.

În urmă verificărilor s-a mai stabilit că tânărul de 21 de ani este bănuit și de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, fiind sub control judiciar cu interdicția de a părăsi județul Prahova în acest dosar.

Acum autorul faptei riscă să petreacă o perioadă bună în spatele gratiilor pentru un prejudiciu de aproximativ 120 de lei. 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...