furt

Un ploieștean a fost reținut preventiv după ce a sustras trei parfurmuri dintr-un magazin.

Comunicatul IPJ Prahova:

  • Un agent de pază din cadrul unui supermarket din Ploieşti a sesizat polițiștii Secției 2 Ploiești cu privire la faptul că în incinta societăţii o persoană ar fi sustras de pe raft 3 parfumuri după ce ar fi trecut de casele de marcat, fără a achita contravaloarea acestora.

Bărbatul a fost identificat și audiat. În urma administrării probatoriului, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea emiterii de mandat de arestare preventivă.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză este bănuit și de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, fiind sub control judiciar cu interdicţia de a părăsi judeţul Prahova.

Cel în cauză este cercetat de către lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Ploieşti pentru săvârşirea infracţiunii de furt și a fost încarcerat în arestul I.J.P. Prahova.

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Eveniment anti-drog la Ploiești

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova (C.P.E.C.A. Prahova) din cadrul Agenției Naționale Antidrog vă invită duminică, 25 iunie a.c., începând cu ora 10.00, să participaţi la...