furt

Un ploieștean a fost reținut preventiv după ce a sustras trei parfurmuri dintr-un magazin.

Comunicatul IPJ Prahova:

  • Un agent de pază din cadrul unui supermarket din Ploieşti a sesizat polițiștii Secției 2 Ploiești cu privire la faptul că în incinta societăţii o persoană ar fi sustras de pe raft 3 parfumuri după ce ar fi trecut de casele de marcat, fără a achita contravaloarea acestora.

Bărbatul a fost identificat și audiat. În urma administrării probatoriului, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea emiterii de mandat de arestare preventivă.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză este bănuit și de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, fiind sub control judiciar cu interdicţia de a părăsi judeţul Prahova.

Cel în cauză este cercetat de către lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Ploieşti pentru săvârşirea infracţiunii de furt și a fost încarcerat în arestul I.J.P. Prahova.

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Old Cars Rally la Ploieşti

La doar o săptămână după parada automobilelor de epocă, ploieştenii sunt din nou răsfăţaţi. Vineri 28 aprilie, de la ora 10.00, sunteţi invitaţi la "Old Cars Rally Prahova".  25 de modele de...