incendiu ploiesti

Trei case au ars, în această dimineață, pe strada Soveja din Ploiești.

Comunicatul ISU Prahova:

În dimineața zilei de marți, 15 noiembrie 2016, în jurul orei 07:30, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino”  al Judeţului Prahova cu privire la producerea unui incendiu la un grup de trei locuințe din municipiul Ploiești.

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgență 4 autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență și cu degajare mare de fum, pe o suprafață de aprox. 400 mp.

Operațiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 09:18, echipajele de pompieri reușind să împiedice propagarea flăcărilor la locuințele învecinate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui sistem de încălzire (boiler) defect.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...