masina1

Mașina fiului primarului din Valea Doftanei a fost vandalizată chiar în prima zi de campanie electorală.

După ce a publicat o scrisoare deschisă ministrul de Interne și prefectului, în care arată că în Prahova se reface un grup de crimă organizată, deputatul PNL, George Ionescu, a postat astăzi pe Facebook imagini cu mașina fiului primarului din Valea Doftanei care a fost vandalizată.

Mesajul deputatului George Ionescu: Coincidențe bizare sau metode mafiote?

Vineri, prin intermediul unei scrisori deschise, am anunțat ministrul afacerilor interne despre faptul că în Prahova se desfășoară un proces rapid și violent de restaurare a unei grupări de crimă organizată politico-financiară.
La aproximativ 24 de ore de la publicarea scrisorii, autori necunoscuți au vandalizat mașina unui bun prieten de-al meu și membru PNL, Lucian Costea, primarul din Valea Doftanei. Mașina era parcată în fața porții iar evenimentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 20.15.

Primarul comunei Valea Doftanei, Lucian Costea, a reclamat la poliție vandalizarea mașinii, paguba depășind 1.500 de euro.

Galerie FOTO Mașină vandalizată 

masina2

masina3

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...