elev arsuri

Incidentul a avut loc ieri, într-o pauză, în laboratorul de alimentație al unității de învățământ, după ce adolescentul a alunecat pe gresie și a antrenat în cădere o oală cu apă aflată pe foc.

Tânărul, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a, la școala profesională, calificare bucătar, a suferit arsuri pe 18% din suprafața corpului, respectiv pe spate. Conducerea unității de învățământ, conform procedurii, a sunat la 112, dar și la Poliție. Adolescentul a fost transportat inițial la Spitalul de Pediatrie Ploiești, însă la cererea părinilor a ajuns la Spitalul Județean Ploiești, unde a fost diagnosticat cu arsuri superficiale.

„Noi am sunat imediat la 112 și am solicitat o ambulanță. La școală a venit și mama elevului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, unde mama a refuzat internarea copilului, care a fost dus ulterior la Spitalul Județean. Am luat legătura la spital și am înțeles că este vorba de răni superficiale, dar a rămas sub observație la spital. Poliția a efectuat cercetări pentru a se constata că nu a fost vorba despre un act de violență. Copilul a căzut pe gresia din laboratorul de alimentație și, în cădere, a antrenat și o oală care era pe foc. A fost demarată procedura și către ITM, știut fiind faptul că, la începutul fiecărui an școlar se face un instructaj tuturor elevilor”, ne-a declarat directorul Liceului Tehnologic Sf. Apostol Andrei din Ploiești.

Conducerea școlii a raportat incidentul și la ITM, în cauză fiind efectuate cercetări cu privire la modul cum s-a produs nefericitul eveniment.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...