starea victimei ploiesti

Accidentul rutier a avut loc luni seară, pe Bulevardul Independenței, din Ploiești, iar victimă este o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Tisău, județul Buzău, care a fost transportată în comă la Spitalul Județean. 

La scurt timp după producerea accidentului, tânăra a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitată și transportată în comă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

La spital, tânăra a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, traumatism abdominal și ruptură de splină, motiv pentru care a fost supusă unei intervenții chirurgicale în regim de urgență. 

La această oră (09.40), potrivit unor surse medicale, tânăra este la Secția de Terapie Intensivă, în continuare în comă, fiind intubată, starea generală fiind una foarte rea.

Citește și: Tânără în comă după ce a fost lovită de o mașină pe Bulevardul Castanilor

În cauză, Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Imediat după producerea accidentului, șoferul, care este din Ploiești, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0. 

 

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Old Cars Rally la Ploieşti

La doar o săptămână după parada automobilelor de epocă, ploieştenii sunt din nou răsfăţaţi. Vineri 28 aprilie, de la ora 10.00, sunteţi invitaţi la "Old Cars Rally Prahova".  25 de modele de...