Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

perchezitii

Ieri, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au efectuat percheziții la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, din societăți comerciale, locuințe și autoturisme. Valoare totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei.

 Comunicatul IPJ Prahova:

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 2 percheziții în localitatea Florești, județul Prahova.

Activitățile au vizat persoane bănuite că, în perioada septembrie - octombrie 2016, ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe, autoturisme și societăți comerciale, de pe raza localităților Cocorăștii Colț, Blejoi, Florești și Comarnic, județul Prahova.

Aceștia ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 de lei.

3 persoane au fost conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

La domiciliile bănuiților au fost identificate bunuri provenite din furturi: numeroase unelte electrice (flexuri, bormașini, generatoare electrice. etc), combustibil și canistre utilizate la transportul combustibilului.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

VIDEO Imagini din timpul perchezițiilor

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...