Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

perchezitii prahova

La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează percheziții la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, din societăți comerciale, locuințe și autoturisme. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei.

 

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 2 percheziții în localitatea Florești, județul Prahova.

Activitățile vizează persoane bănuite că, în perioada septembrie - octombrie 2016, ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe, autoturisme și societăți comerciale, de pe raza localităților Cocorăștii Colț, Blejoi, Florești și Comarnic, județul Prahova.

 

Aceștia ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 de lei.

Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.
sursa: IPJ Prahova

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...