perchezitii prahova

La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale efectuează percheziții la persoane bănuite că ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, din societăți comerciale, locuințe și autoturisme. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 170.000 de lei.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Județean Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 2 percheziții în localitatea Florești, județul Prahova.

Activitățile vizează persoane bănuite că, în perioada septembrie - octombrie 2016, ar fi săvârșit mai multe furturi din locuințe, autoturisme și societăți comerciale, de pe raza localităților Cocorăștii Colț, Blejoi, Florești și Comarnic, județul Prahova.

Aceștia ar fi sustras motoare de bărci, unelte electrice și tone de motorină, cauzând un prejudiciu de aproximativ 170.000 de lei.

Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Poliției, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.
sursa: IPJ Prahova

 

 

Articole asemănătoare
Ultimă Oră
  • Duminică, 25 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Prahovean dispărut pe Dunăre la mila 28

Un prahovean aflat la pescuit în Tulcea a fost dat dispărut si este căutat de echipajele ISU. Omul se afla la pescuit împreună cu un alt bărbat şi se pregăteau să monteze cortul pe malul Dunării. Se...