voicea bun

Gabriel Voicea, un angajat al Serviciului de Gospodărie Urbană din Ploiești, a fost condamnat, marți, la un an și 11 luni de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită.

Decizia aparține Tribunalului Prahova și nu este definitivă. Voicea a mai fost condamnat de către Judecătoria Ploiești, în anul 2014, la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare după ce a fost prins băut la volan (a avut o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge). Pentru că avea o condamnare mai veche, Tribunalul Prahova a revocat suspendarea executării pedepsei, așa că, dacă decizia va rămâne definitivă în urma contestației, Voicea va merge la pușcărie.

Gabriel Voicea a fost prins în primăvara acestui an în timp ce solicita suma de 100 de lei de la un șofer care parcase mașina într-un loc nepermis. Banii erau ceruți pentru ca angajatul SGU să nu blocheze roata autoturismului, caz în care proprietarul mașinii ar fi fost nevoit să achite amenda de 200 de lei. Discuțiile între Voicea și șofer au fost surprinse de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare, care au anunțat imediat ofițerii Direcției Gnerale Anticorupție.

Voicea a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova în luna mai a acestui an.

sursa foto facebook

voicea gabriel sgu

 

Național
  • Joi, 22 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Primar acuzat că a luat mită de 858 de ori

Mită cu repetiție, și nu oricum, ci de 858 de ori! Un fost primar din Bihor a fost trimis în judecată pentru că ar fi cerut diverse sume de la angajații administrației locale ca sa le acorde...