avarie gaz

Duminică după amiază un echipaj al Jandarmeriei a descoperit în zona Islaz-Saraturi, situată între localitățile Albești și Ciorani o avarie la o conductă de gaze destinată populației a stației Baraitaru. 

Au fost anunțați reprezentanții societății care administrează conducta. Aceștia s-au deplasat la fața locului și au solicitat pentru supraveghere un echipaj de pompieri care deservește compania.

Reparația urmează a se face luni, sub presiune, deoarece oprirea gazelor pe aceasta conductă ar opri alimentarea cu gaze în localitățile Ciorani și Magula.

ISU Prahova a detașat la fața locului o autospecială de primă intervenție și comandă (APIC) cu un ofițer de la detașamentul de pompieri Mizil și o grupă operativă pentru evaluarea situației.

În zonă nu există niciun fel de pericol, însă cu toate astea, autospeciala ISU și cea a serviciului privat de intervenție vor rămâne la fața locului până mâine când problema va fi remediată. Vezi mai jos video: 

 

Articole asemănătoare
Economic
  • Joi, 27 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Avarie la centrala electrică OMV Brazi

Din data de 21 aprilie, "mândria verde" a OMV Petrom, centrala electrică de la Brazi, a încetat să mai funcţioneze. În ultima jumătate de an, funcţionase la doar jumătate de capacitate. Centrala...