Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

sinucidere

Un bărbat din comuna Bărcănești, sat Tătărani a ales să-și pună capăt zilelor într-un moment de disperare. 

 

Totul s-a întâmplat miercuri, 19 octombrie. Bărbatul în vârstă de 46 de ani s-a spânzurat într-o cameră a locuinței sale. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fratele persoanei decedate care a anunțat autoritățile cu privire la eveniment, în jurul orei 11,50.

Potrivit informațiilor noastre, situația financiară a bărbatului nu era una foarte bună, iar în ultimul se simțea deznădăjduit. Cel mai probabil, acesta a recurs la gestul necugetat chiar în dimineața zilei de miercuri, când a bătut un cui într-un perete dintr-o cameră a locuinței și s-a spânzurat cu un cablu metalic.

 

Ulterior a fost găsit și un bilet de adio în casă prin care bărbatul își motiva gestul. Acesta a scris că se confrunta cu dificultăți materiale, lipsa banilor aducându-l într-o situație grea, dar și faptul că nu a putut trece peste decesul tatălui său care a avut loc tot în acest an.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

 

Auto-moto
  • Vineri, 21 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Proiectil găsit în cimitirul de la Tătărani

Echipele de pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au fost solicitate vineri să intervină la cimitirul din Tătărani unde o persoană a descoperit un proiectil de...

Internațional
  • Joi, 20 Iulie 2017
  • De Mihai Popescu

Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis

Chester Bennington, solistul celebrei trupe americane Linkin Park s-a sinucis. Conform unor surse din poliție, vedeta s-a spânzurat în reședința sa din Palos Verdes, Los Angeles. Bennington a fost...