Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bebelus mort prahova

Tragedie într-o familie din localitatea prahoveană Dumbravă. Un bebeluș de doar patru luni a fost găsit fără suflare în această dimineață în locuință. 

 

Alarma a fost dată prin numărul unic de urgențe 112 în jurul orei 07,50 de unul dintre părinți care a anunțat autoritățile cu privire la tragicul eveniment.

Familia în care s-a întâmplat decesul este cunoscută în localitate ca având posibilități materiale modeste. Părinții bebelușului mort mai au încă doi copii, de cinci respectiv șapte ani.

 

Surse medicale susțin că decesul sugarului poate avea la bază o răceală netratată, însă nu se exclude varianta ca micuțul să se fi înecat după alăptare. 

Potrivit informațiilor noastre, femeia și-a alăptat copilul în cursul nopții după care l-a culcat, iar în această dimineață micuțul nu s-a mai trezit. 

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...