Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

mort

O femeie de 85 de ani a murit în această dimineață intoxicată cu monoxid de carbon.

 

Comunicatul Distrigaz Sud Rețele:

La ora 10:42 dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat cu privire la o intoxicaţie cu monoxid de carbon produsă la adresa din strada Plevnei, nr 25 din localitatea Băicoi.

 

Echipa de intervenţie a companiei s-a deplasat imediat la faţa locului şi a luat măsura sistării alimentării cu gaze naturale a imobilului respectiv.

O femeie, în vârstă de 85 de ani, a decedat în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon iar soţul femeii a fost transportat la spital.

Menţionăm că, în urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipa Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie în zona imobilului respectiv.

Din primele constatări, intoxicaţia cu monoxid de carbon s-a produs deoarece instalaţia de utilizare prezenta o improvizaţie la coşul de evacuare a imobilului respectiv. 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...