tir rasturnat

Un eveniment rutier care din fericire s-a soldat doar cu pagube materiale a avut loc în jurul orei 14,45 pe DN1, în zona Metro. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acestă oră (14:45), în judeţul Prahova, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN1, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona pasarelei care asigură legătura cu DJ236 şi DN1B-Centura de Nord Ploieşti (şi care trece prin spatele complexului comercial), din cauza unui autotren răsturnat. Conform primelor informaţii primite, ansamblul de vehicule s-a răsturnat pe prima bandă a drumului naţional DN1, la coborârea de pe pasarelă, în timpul efectuării virajului, iar încărcătura (lemne) a ajuns pe banda a doua. Către Bucureşti se poate circula doar pe banda de accelerare.

IPJ Prahova transmite că un TIR încărcat cu lemne care se deplasa pe sensul București-Brașov s-a răsturnat, iar materialul lemnos a ajuns pe partea carosabilă. 

Traficul pe DN1 în zona unde a avut loc evenimentul rutier se desfășoară dirijat. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Șofer beat depistat pe DN1 B

Joi un echipaj de poliție din Mizil a depistat un bărbat de 49 de ani, domiciliat în Vadu Săpat, care circula pe DN 1B, deși se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a indicat o...