Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

talharie

Doi adolescenți din Ploiești au fost agresați verbal și fizic de un grup de tineri, care le-au furat telefoanele mobile.

 

Polițiștii ploieșteni au efectuat în această dimineață două percheziții domiciliare în Ploiești la persoane suspectate de acte de violență și furt.

„Din cercetări, a reieșit că, în seara zilei de 18.09.2016, cei în cauză ar fi avut o altercație cu două persoane, în urma căreia le-ar fi sustras două telefoane mobile”, a anunțat IJP Prahova.

 

Potrivit surselor noastre, persoanele aduse la audieri sunt doi adolescenți de 17 ani, care în seara zilei 18 septembrie au agresat alte două persoane de vârstă apropiată, o fată și un băiat. Cele două victime care formează un cuplu au fost acostate de agresori care au început să adreseze injurii tânărului, să râdă de el și să-l amenințe, fără motiv. Victima nu s-a lăsat intimidată, ripostând. De aici până la o scurtă încăierare nu a mai fost decât un pas.

În apărarea tânărului agresat a sărit prietena lui. Din fericire niciunul dintre ei nu a suferit leziune grave, care să le pună viață în pericol, însă când s-au dezmeticit au constat că agresorii i-au lăsat fără telefoane.

Cei doi tineri au depus plângere la Poliție, iar oamenii legii au reușit să-i identifice și să-i aducă astăzi la audieri. Prejudiciul estimat în cazul telefoanelor dispărute este de 4 000 de lei.