fan curier

Sediul Fan Courier de la ieșire din Ploiești, înspre Păulești, a fost jefuit noaptea trecută! Din primele informații, se pare că hoții au sustras o sumă de bani din firmă.

„Am fost sesizați de reprezentantul unei firme din zona respectivă despre faptul că o sumă de bani a fost sustrasă din sediu. Polițiștii sunt la ora actuală la fața locului și efectuează cercetări.”, a declarat pentru ziarul Incomod purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, agent șef adjunct de poliție Raluca Brezeanu.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă care efectuează cercetări cu privire la modul în care s-a produs spargerea.

sursa: ziarulincomod.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Jaf armat la o bancă din Sectorul 4

Un jaf armat s-a produs la o sucursală bancară din Sectorul 4, București. Incidentul a avut loc în jurul orei 15:00 la o bancă de pe șoseaua Giurgiului din Sectorul 4. Un tânăr a intrat în...

Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Ploi și furtuni, până sâmbătă

Este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea, pentru toată ţara. De joi și până sâmbătă va ploua torenţial şi se vor produce furtuni, în special în regiunile din sud, centru şi est....