inundatii campina

Alertă la Câmpina! În subsolul unui bloc situat la intrare în oraș au apărut infiltrații de țiței, locatarii acuzând și un puternic miros de gaze. Beciul casei de pensii din oraș a fost și el inundat, existând riscul ca dosarele din arhivă să fie distruse.

UPDATE Ora 12:00 Pompierii intervin și la Băicoi, unde subsolul unui bloc a fost inundat, de asemenea, cu pă și produse petroliere.

Este vorba de Blocul nr. 10 de strada Orizontului, ai cărui locatari disperați au solicitat ajutorul autorităților.

Grav este că, din cauza ploilor de noaptea trecută beciul s-a inundat, iar apa s-a infiltrat și în beciul casei de pensii aflat perete în perete cu imobilul afectat. Exista riscul, susțin reprezentanții ISU ca dosarele pensionarilor să fie distruse de apă.

Autoritățile încearcă să afle sursa poluării cu produse petroliere și nu exclud ca blocul respectiv să fi fost construit deasupra unui puț de sonă.

VIDEO Cum arată subsolul blocului inundat cu apă și țiței

VIDEO Locatari speriați de inundația din subsolul blocului

 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Inundaţie la Filipeştii de Pădure

Aproape fiecare ploaie mai serioasă îi sechestrează la domiciliu pe câţiva localnici din Filipeştii de Pădure. Locatarii blocului 21 A sunt nevoiţi să stea deocamdată în apartamente, în aşteptarea...

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...