Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident izvorul rece

Accidentul rutier s-a produs vineri dimineață, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un tir.

 

Potrivit primelor informații, se pare că tirul circula pe sensul de coborâre Sinaia - Ploiești, în timp ce autoturismul, cu numere de Brașov, circula pe sensul de urcare. La un moment dat, conducătorul autoturismului a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens.

Trei persoane au fost rănite, dintre care una mai grav. Toate cele trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

 

Din cauza unei coliziuni frontale dintre un autotren și un autoturism, traficul a fost întrerupt pe ambele sensuri la km 117+850 de metri, la intrarea în orașul Sinaia dinspre Ploiești (în zona hanului Izvoru Rece).

Traficul rutier a fost reluat după aproape o oră. (Foto: cu caracter ilustrativ)

UPDATE: Cele trei victime, din Săcele, au ajuns la spital. Este vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care se afla în autoturism cu cei doi copii, un băiat de 18 ani și o fetiță de 11 ani. Dacă tatăl și tânărul de 18 ani prezintă multiple fracturi la membre, fetița de 11 ani se pare că are un traumatism cranio-cerebral, în momentul implactului aceasta fiind proiectată de pe canapeaua din spate în partea din față a mașinii.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...