Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

incendiu ferma animale

Focul a izbucnit în urmă cu puțin timp (14.10), la o fermă din comuna Baba Ana, sat Cireșanu.

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la fața locului se deplasează patru autospeciale cu apă și spumă, pentru localizarea și stingerea focului.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați. La această oră nu se cunosc detalii cu privire la cauza care a condus la izbucnirea flăcărilor.

 

UPDATE: La fața locului au ajuns pompieri de la Ploiești, Mizil și Urlați. Potrivit noilor informații de la fața locului, „în incendiu a fost afectată o suprafață de 600 de metri pătrați, iar 20 de porci au fost surprinși de flăcări”. Incendiu a cuprins ferma de animale și o locuință. Numărul de autospeciale a fost suplimentat, la această oră intervenind șase autospeciale.

După localizarea și stingerea incendiul, specialiștii din cadrul ISU Prahova vor încerca să stabilească care a fost cauza incendiului.

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...