hot prost

Un tânăr de 20 de ani din Urlați se poate mândri cu titlu de cel mai ghinionist hoț din Prahova. După ce a ispășit o pedeapsă privativă de libertate tot pentru furt și a fost eliberat în luna aprilie a acestui an, bărbatul s-a gândit să sustragă bunuri tot din casa victimei de unde furase în trecut și din cauza cărei fapte ajunsese pe mâna Poliției. 

În noaptea de 27 august  tânărul a intrat în casa unui bătrân din Urlați și după ce a furat dintr-o cameră un deodorant și o sumă de bani, a pătruns în locuința unde dormea proprietarul și a luat de pe o masă un telefon mobil care se afla într-o husă. Autorul a scăpat telefonul din husă, moment în care victima furtului s-a trezit din cauza zgomotului produs.

Tânărul s-a aplecat să ia telefonul și ulterior a plecat. Poliția a fost alertată, iar miercuri, 31 august, a fost depistat de autorități și reținut pentru 24 de ore.

În baza probelor administrate, instanța de judecată a admis propunerea anchetatorilor, emițând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

foto caracter ilustrativ

 

Articole asemănătoare