Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

accident pucheni5

Ieri seară, în jurul orei 21:15, a avut loc un accident grav pe DN1 Pucheni Moșneni în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

 

Se pare că șoferul autoturismului, un tânăr de 27 de ani a intrat frontal într-o autoutilitară ce transporta marfă, după ce a pierdut controlul volanului. În urma coliziunii tânărul a rămas încarcerat și a fost scos de un echipaj al ISU. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești unde a fost intubat și a rămas în comă. Tânărul s-a ales cu traumatism cranio-cerebral acut, stare hematoasă, multiple plăgi, inclusiv la nivelul membrelor. Mama acestuia a venit aseară la fața locului și i s-a făcut rău, fiind transportată la spital.

Cealaltă victimă, un bărbat de 38 de ani, a suferit un traumatism toraco-lombar, dar nu are răni care să-i pună viața în pericol. 

accident-pucheni

 

accident-pucheni2

accident-pucheni3

accident-pucheni4

accident-pucheni5

accident-pucheni6

accident-pucheni7

 

Auto-moto
  • Vineri, 21 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Proiectil găsit în cimitirul de la Tătărani

Echipele de pirotehniști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova au fost solicitate vineri să intervină la cimitirul din Tătărani unde o persoană a descoperit un proiectil de...