cisterna5

Vineri seară un accident de circulație în care a fost implicată o cisternă a avut loc pe DN1, la ieșirea din localitatea Bănești. În urma impactului 10 persoane au fost rănite, patru minori și șase adulți, însă toate persoanele au refuzat transportul la Spitalul Județean. 

Din primele cercetări se pare că un autoturism a pătruns pe contrasens și s-a izbit de cisternă, care din fericire era goală. 

Citește și:


Accidentul s-a produs în momentul în care un autoturism care se deplasa către Brașov pe banda 1 a acroșat un alt autovehicul care se deplasa pe banda doi al aceluiași sens de mers. În uma impactului autoturismul de pe banda doi a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o cisternă.

Traficul se desfășoară în continuare pe câte o bandă pe fiecare sens de mers.

Traficul se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri, circulându-se pe câte o bandă. Vezi mai jos imagini de la locul evenimentului:

cisterna1

cisterna3

cisterna4

 

Viața Prahovei
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Incendiu la Tomșani

Potrivit ISU Prahova, un incendiu s-a produs miercuri în jurul orei 14.50 la o casă din localitatea Tomșani.  Focul se manifestă la bucătăria imobilului și s-a extins și la o parte din acoperiș....

Eveniment
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

O mașină a luat foc pe strada Apelor

Potrivit ISU Prahova, o mașină a luat foc miercuri în jurul orei 13,50 pe strada Apelor din Ploiești. Din primele informații puse la dispoziție de autorități, incendiul izbucnit nu s-a soldat cu...