femeie batuta copil

O femeie în vârstă de 74 de ani din comuna Gura Vitioarei, sat Bughea de Jos, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean Ploiești după ce propriul fiu i-a aplicat o corecție soră cu moartea. 

Fapta s-a întâmplat în data de 8 august iar bărbatul în vârstă de 55 de ani a ajuns pe mâna procurorilor. Totul a ieșit la iveală în momentul în care fiica victimei, respectiv sora agresorului, a încercat să vorbească telefonic cu mama și văzând că aceasta din urma nu răspunde a alertat poliția. 

Oamenii legii care s-au deplasat la adresa din Bughea de Jos au avut parte de o imagine de coșmar, găsind-o pe femeie cu fața tumefiată și aproape inconștientă. Bătrâna a fost transportată la spitalul județean și internată la județean, secția neurochirurgie. 

În urma faptei comise bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie pe motiv că în urma unui accident pe care l-ar fi avut în trecut, ar suferi de tulburări psihice. 

Procurorii care au preluat cazul continuă cercetările, iar cel mai probabil, fapta bărbatului va fi încadrata la tentativă de omor. 

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...